Arkiv Mars 2013

 Svelgen.no Vêret i Svelgen (TV2/Storm) Vêret i Svelgen (yr.no) 
  

 

    Croods

      Søndag 7.april  kl.17:00

Croods er historien om familien Crood som legger ut på deres livs reise da hulen som alltid har beskyttet dem fra farer blir ødelagt. Med reisen gjennom det spektakulære landskapet oppdager familien Crood en verden full av fantastiske skapninger - og deres fremtidsutsikter blir endret for alltid.

I den norske versjonen er det Atle Antonsen som har stemmen til pappaen Grug. Grug er verdens hardest arbeidende pappa. For Grug finnes verken helger, ferier eller sykedager. Han holder familien i et beskyttende jerngrep og hans filosofi er "frykt er bra; forandring farlig!" Men, for virkelig å trygge familiens sikkerhet må Grug lære forskjellen mellom å leve og å overleve.

Grugs opprørske tenåringsdatter Ipp prøver å dra med seg sin familie inn i fremtiden. Livet må da bestå av noe mer enn å gjemme seg inne i en hule? Hvor mye oppdager de når de blir tvunget ut på en episk reise.

Aldersgrense:   7 år   Lengde: 1 t.32min.             


Svelgen kino 27.03.2013

 

 

   Identity Thief

           Søndag 31.mars kl.20:00

En vill komedie om en utspekulert shopoholiker (Melissa McCarthy) som stjeler identiteten - og kontoen - til en intetanende forretningsmann (Jason Batemann).

Jason Bateman (Horrible Bosses) og Melissa McCarthy (Bridesmaids) spiller hovedrollene i Identity Thief - en febrilsk komedie hvor en helt vanlig fyr tvinges til å gå til ekstreme skritt for å renvaske navnet sitt. Med alt å tape etter at identiteten hans blir stjålet, finner han ut hvor sprø man kan bli av at andre nyter livet på din kreditt.

En uendelig tilgang på penger har gitt Diana (McCarthy) et liv i sus og dus som shoppingdronning i Miami, hvor hun kan kjøpe hva hun enn peker på. Det er bare én hake: ID-kortet hun bruker for å finansiere shoppinggalskapen tilhører Sandy Bigelow Patterson (Bateman) - en forretningsmann som bor på den andre siden av USA.

Den ekte Sandy Bigelow Patterson har bare én uke på seg til å spore opp bedragersken før hele verdenen hans imploderer. Han retter dermed nesa sørover for å konfrontere kvinnen som har adgangskortet til livet hans. Mens hans prøver å bestikke, lokke og true henne tilbake de nesten 3000 kilometerne fra Miami til Denver, oppdager han hvor vanskelig det kan være for et enkelt bytte å få identiteten sin tilbake.

 

Aldersgrense:   11 år         Lengde:  1 t. 47 min.
PÅSKEAFTA PÅ SVELGEN HOTELL

TRUBADUR ØYSTEIN ECKHOFF

Øystein Eckhoff har på få år rukket å bli en av vestlandets aller mest erfarne og populære trubadurer. Med en gitartraktering utenom det vanlige, en flott stemme og ikke minst et repertoar som fanger de fleste sjangere, er det duket for kvalitetsunderholdning. Eckhoff er bosatt i Newark (England) og blir ofte brukt som musiker i forskjellige sammenhenger pluss at han selv driver partybandet Gran Prix. Repertoiret kan være alt fra full fest og allsang til dansetilpasset og instrumental taffelmusikk.

Laurdag 30.03 - Frå kl 22.00

Cover kr 130,-

Meir info om Eckhoff på http://holsvik.no

Live video fra Gran Prix kan du se på www.granprix.no
Sosialtrening for hund 25.03.2013

Det vert ikkje sosialtrening for hund tysdag 26. mars!

Trening som normalt frå 2.april. 

God påske :)STIF

Spinning i påska 24.03.2013

Det vert fylgjande treningar i påskeferien:

 

Måndag 25.03    kl.20.00   Vibeke

Tysdag  26.03    kl.19.00   Vibeke

 

Måndag 01.04    kl.20.00  Vibeke

 

Vel møtt!


 

 

Oz: The Great and  Powerful

          Søndag 24.mars kl.20:00

 

Magikeren Oscar Diggs (James Franco) befinner seg i det fantastiske landet Oz. Her skal han bli en stor trollmann - og et bedre menneske.

 

I Disneys fantastiske eventyr "Oz The Great and Powerful", regissert av Sam Raimi, finner vi historien bak L. Frank Baum's populære trollmannkarakter. Oscar Diggs (James Franco), en magiker med tvilsomme etiske holdninger, blir på merkelig vis kastet ut fra støvete Kansas og til det levende landet Oz. Han tror at han har vunnet jackpot og ser frem imot berømmelse og rikdom. Inntil han møter de tre heksene, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) and Glinda (Michelle Williams). De er ikke overbevist om at han er den store trollmannen som alle venter på. Ufrivillig blir han involvert i landet Oz sine episke problemer. Oscar må finne ut hvem som er de gode og hvem som er de onde, før det er for sent. Ved bruk av illusjoner, oppfinnsomhet og trolldom forvandles Oscar - ikke bare til den store trollmannen, men også til et bedre menneske.

 

Aldersgrense:   11 år     Lengde:  2 t. 10 min          Kinopremiere:   15.03.2013


Gudsteneste og påskefrukost i kapellet sundag 22.03.2013

Velkomne til gudsteneste med påskefrukost i Svelgen kapell sundag 24., tek til klokka ti, med gudsteneste kl 11.00

 

Midtgulen sokneråd


Mange merka jordskjelvet i Svelgen 22.03.2013

Jordskjelvinstituttet i Norge, NORSAR, på Kjeller stadfestar at det har vore eit jordskjelv, men ved 11.45-tida kan dei ikkje seie noko om kor kraftig det er eller kor episenteret ligg.

– Eg sat i telefonen og snakka med ei venninne, så begynte det å buldre. Eg bus i eit hus utan kjellar, men likevel var det såpass kraftig at eg merka det godt.

– Eg både kjende og høyrde det. Det klirra i ting, og ho eg snakka med på telefonen høyrde det også. Eg vart litt redd, seier Margunn Ryland på Eikeset i Bremanger.

På få minutt fekk NRK inn telefonar frå heile Sogn og Fjordane om folk som hadde merka skjelvet.

– Det var veldig kraftig, seier fleire som har teke kontakt.

NRK har førebels fått telefonar frå Selje, Bremanger, Guddal i Fjaler, Bulandet, Leirvik, Svelgen og Florø. Også ved politiet sin operasjonssentral har dei fått meldingar om skjelvet, men det skal ikkje vere meldt om skader.


Lesarinnlegg:

Utbetring av Magnhildskaret kontra Svelgen-Indrehus 21.03.2013

Etter å ha lese innlegget til Eimhjellen om tunnel Svelgen - Indrehus , er det tilhøve ved denne saka eg ikkje forstår. For dei som bur nord for Magnhildskaaret - og som køyrer gjennom denne tunnelen dagleg vinterstid, gjer det med livet som innsats. Ein skulle difor tru at alle måtte ynskjer å fjerne denne trafikkfella. Men etter det eg forstår er det krefter som ser det meir formålsteneleg å korte inn vegen Svelgen - Indrehus med nokre minutt mot ei betaling på 150 kr.
Vi bur ein annan stad i landet, men har tilknyting til Svelgen så tunnelen i Magnhildskaret kjenner vi. Ved eit høve skulle vi feire jul i Svelgen. Ut på kvelden etter å ha køyrt 30 mil, fekk vi opplyst på Bjørnset at vegen var stengd grunna ras. Med fire born, julegåver og anna i bilen, vart det ein strabasiøs tur med lokalen. Bilen måtte stå att i Florø. Sjølvsagt var dette ein bagatell i høve til dei vanskar folk har som trafikkerar strekninga dagleg vinters tid. Det er grunn til å tru at dette med val av tunnel vert diskutert i lokalavisene i Florø, Førde og Måløy, men dei har ikkje vi tilgang til. Det hadde difor vore interessant å få ei utgreiing her av Bjørgulf Myklebust og Alfred Bjørlo.
Nesbyen 20. mars -13
Alv Rylandsholm

Ikkje drosje tilgjengeleg 23. mars 21.03.2013

Det blir ikkje tilgjengelige drosjer i Svelgen laurdag 23. mars på dagtid pga. div. oppgradering av taksameter og bilar. Ved behov for lengre turar eller øyeblikkelig hjelp, ring Isane taxi på tlf. 95954349.
På ettermiddag / kveld håpar vi å vere klare igjen, så det blir det normal dekning av drosjer.
Ønskjer alle ei riktig god påske.

FLOTT ETTERMIDDAGSTUR PÅ LANGESI 22.03.2013

14 vaksne og 22 born møtte opp på skileik/aking på Langesi 20/3.
Vi var så heldige å komme til ferdig laga aktivitetsløype - 8 klasse v/Svelgen Oppvekst
var på overnatting på Langesi og hadde laga til orgeltramp, kuleløype og hopp- dette fekk
vi prøve oss på. Ungane syns dette er veldig kjekt og ikkje minst er det ei god trening!
Der var også nokre foreldre som også tok utfordringa, og det vart ingen skade, men nokre
flotte fall vart det!
Barnas Turlag laga til 2 bål - her vart det grilla pølser, pinnebrød og marsmellows. Både vaksne og små kosa seg og det vart flott utover ettermiddagen når sola begynte å gå ned. Dei siste reiste litt over sju.
Tusen takk til dåkke som var med på turen vår og bidrog til at det nok ein gong vart ein kjekke tur!
Barnas Turlag v/ Langedal
l


Strategiplan for kulturfeltet i Bremanger kommune- Varsel om oppstart

 

Med atterhald om vedtak i kommunestyret 2. mars varsles det om oppstart av strategiplan for kulturfeltet i Bremanger kommune.

 

Vedtaket er gjort med heimel i PBL §10-1 og §§ i kapittel 11. Oppstart av arbeidet vert kunngjort i media, via internett og pr. post. Vi tek sikte på at planen vert godkjent i kommunestyremøtet i desember 2013.

 

Planen skal synleggjere utfordringar og satsingsområder for kulturarbeidet i Bremanger i den kommande fireårsperioden. Planen skal sette fokus på dei oppgåvene det kommunale kulturapparatet skal prioritere, samt skissere struktur på samarbeid mellom offentlige og frivillige kulturaktørar. I strategiplan for kulturfeltet vil kulturfaglege lokale planer som idrettsplan og plan for den kulturelle skulesekken bli implementert.

 

Innspel til planarbeidet må vere skriftlege, og sendast til:

Bremanger kommune,

Driftseining kultur

Postbok 104

6721 Svelgen

 

Nærare opplysningar kan ein få ved å vende seg til kultursjefen espen.froysland@bremanger.kommune.no

95985265


STIF

Zumba 19.03.2013

 

  Det vert Zumba onsdag 20 mars, så reiser Petya på påskeferie og neste trening vert    

  søndag 7.april.

 

  Vel møtt!


Ingen idrettsskule onsdag 18.03.2013

  Det vert ikkje idrettsskule onsdag 20. mars, grunna 
  arrangement med Barnas Turlag.

 

  Vi oppmodar alle om å bli med på denne skituren, med bål og kos på Langesi.

 

  Det vert basketball på idrettskulen fyste onsdagen etter påske.


VI FEIRER VÅRJEVNDØGNET MED EIN SKITUR 17.03.2013

Kom og bli med Barnas Turlag på den siste skituren denne vinteren! Onsdag 20. mars kl 1630 møtast vi ved parkeringsplass
ved hyttene på Langesi. Vi går på ski eit lite stykke forbi hyttene. Her blir det laga til bål, slik at ein denne dagen kan ta
middagen ute i friskt vinterveir. Barnas Turlag har med pinnebrøddeig. Ta med deg ski/akebrett, varm/kald drikke, mat,
sitjeunderlag, varme klede og ikkje minst ditt gode humør.
Oppmodar alle til å ta med ein vedkubbe til bålet.
Innmelding av barnet i Barnas Turlag Keipen gå inn på heimesida til Keipen Turlag
og vidare inn på Bli medlem: http://keipen.turistforeningen.no/
Langedal/Ossenkamp
Aktivitetslederkurs MX (motorcross) 14.03.2013

 

 

Det vert arrangert Aktivitetslederkurs MX i Førde, laurdag 16.mars 10.00 - 17.00.

 

 

        

For påmelding, ring Ola Røyrvik tlf. 97 95 94 94.Svelgen kino 12.03.2013

 

  

    Parker

      Søndag 17.mars kl.20:00

Parker (Jason Statham) er den mest vågale, grundige og hensynsløse tyven i bransjen. Han er en ekspert på planlegging og gjennomføring av tilsynelatende umulige kupp. Alt han krever av mannskapet sitt er absolutt lojalitet, og at de følger hans plan slavisk. Men da det siste ranet ender med et dødsfall grunnet uforsiktighet, avslår Parker å delta i gangstersjefen Melander (Michael Chiklis) og hans gjeng sin neste store jobb. De er derimot ikke villig til å ta et nei for et svar, skyter han og etterlater han for å dø.  

Mot alle odds overlever Parker og sverger hevn mot de som forrådet han. Han sporer opp Melander og gjengen hans til rikmannsområdet Palm Beach hvor de planlegger et gigantisk ran. For å komme tett på dem utgir han seg for å være en velstående eiendomsmogul fra Texas, og ved hjelp av eiendomsmegleren Leslie (Jennifer Lopez) setter Parker opp en plan for å ta sitt utbytte og en nøye utspekulert hevn.

 

Lengde:  1 t. 58 min.   Aldersgrense:   15 år  


Byggeskikkpris for Bremanger kommune 2013

 

Formålet med prisen er å utvikle god byggeskikk i kommunen. Prisen er ein heiderspris og gjeld nybygg og eldre bygningar med tilhøyrande anlegg som gjennom utføring, materialbruk og samspel med stad og kulturlandskap bidreg til å heve, fornye og utvikle den lokale og allmenne byggeskikken.

 

Framlegg til kandidatar skal vere skriftleg med grunngjeving. Ein kan ikkje søkje om byggeskikkprisen. Kultursjefen førebur saka for formannskapet. Tidlegare innsendte forslag kan takast med i vurderinga. Etter utløp av fristen vert dei innkomne forslaga omtalt i lokalpressa.

 

Prisen kan normalt delast ut årleg og består av ein plakett med innskrift og diplom. Byggeskikkprisen kan delast ut i samband med ei større tilstelling som t.d. 17. mai.

 

Framlegg på kandidatar skal sendast til Bremanger kommune innan 1. april 2013.

 

Kulturkontoret


Kulturprisen 2013

 

No har du sjansen … til å komme med forslag på din kandidat til Kulturprisen 2013. Formålet med prisen er å stimulere kulturarbeidet i kommunen samstundes som den og skal vere ein heider og takk til personar og organisasjonar som gjennom lengre tid har utført eit verdfullt arbeid innanfor området kultur. Prisen kan og tildelast lag/ organisasjonar og privatpersonar som har utmerka seg med spesielt stor innsats på kulturområdet i året som gjekk.

 

Framlegg til kulturpris skal vere skriftleg og innehalde grunngjeving for pristildelinga. Kandidatar som dei to siste åra ikkje nådde opp kan vurderast saman med framlegg til nye kandidatar. Ein kan ikkje søkje om kulturprisen. Kultursjefen førebur saka for formannskap som då avgjer kven som får prisen. Det skal ikkje offentleggjerast kven som er kandidatar eller utfall av røystinga mellom kandidatane.

 

Kulturprisen består av eit maleri med innskrift og ein diplom til prisvinnar. Maleriet er måla av Åge Steinset som kjem frå Bremanger kommune der også motivet er henta frå.   Prisen kan utdelast i samband med ei større tilstelling som t.d. 17. mai. Frist for å komme med framlegg til kandidatar er 1. april 2013.

 

Kulturkontoret

 

 


STIF

Zumba 11.03.2013

  Det vert Zumba med Petya kvar onsdag og søndag kl.18.30. 
  

  Treningane vert i squashallen i idrettshuset.

  Antal treningar vert justert etter behov.

   

  Sidan det er begrensa antal plassar, må vi ha påmelding.
  Ring 993 06 474  frå kl.18.00-20.00 dagen før, eller du kan melde deg på same dag treninga er.

  

Dei som deltek på treninga må vere medlem i STIF. I tillegg betale treningsavgift eller 50 kr pr.gang.

 

Alle får prøve ein gong gratis.

 

 

Vel møtt!

 

STIF
v/ Hege Iren Svarstad og Vibeke Kjerpeseth.Vegen stengd ved Haukåtunnelen tirsdag morgon 12.03.2013

Statens vegvesen fekk i natt melding om at det hadde kome ned små og store steinar i vegen. Dei sendte ut folk for å sjå på rasstaden. Etter ei synfaring, blei det bestemt at vegen skulle stengjast fram til det blir lyst.

– Når det er mørkt er det vanskeleg å sjå korleis det ser ut i skråninga. Dette er jo eit område der det har rasa før, seier operatør Hanne Norheim ved vegtrafikksentralen i Bergen.

Når det blir dagslys, blir det gjort ei ny vurdering på staden. Norheim kan enno ikkje seie når vegen blir rydda og opna igjen.

Klokka 07:20 melder Statens vegvesen at det vil vere folk på rasstaden klokka 8. Det er framleis uvisst når vegen opnar.

Følg med her (Statens Vegvesen sine trafikkmeldingar)

Klokka 0900 Vegen er no åpna for redusert trafikk!


Søndagsskule 11.03.2013

Det vert ikkje søndagsskule søndag 17.mars.

  

Neste søndagsskule vert 7.april.

 

Helsing Liv, Magni og IngridZumba i dag kl.18.00 10.03.2013

Det er ledige plassar på Zubmba i kveld kl.18.00. Berre å ringe 993 06 474 å melde på om ein vil vere med:) 

STIF

Zumba på søndag 08.03.2013

STIF starar opp Zumba med Petya, søndag 10.mars kl.18.00. Treninga vert i squashallen i idrettshuset. Sidan det er begrensa antal plassar, må vi ha påmelding. Antal treningar vert justert etter behov. 

     

Påmelding på tlf. 993 06 474, laurdag frå kl.18.00-20.00.

Dei som deltek på treninga må vere medlem i STIF. I tillegg betale treningsavgift eller 50 kr pr.gang.

 

Alle får prøve ein gong gratis.

      

Vel møtt!


Svelgen kino 05.03.2013

 

  Anna Karenina

 

  Søndag 10.mars kl.20:00

 

Anna Karenina er en storslagen ny filmversjon av Leo Tolstojs episke kjærlighetsroman. Filmen markerer det tredje samarbeidet mellom skuespillerinnen Keira Knightley og den anerkjente regissøren Joe Wright (Stolthet og fordom, Om forlatelse).

Denne tidløse fortellingen er evig aktuell, der den viser oss hvor mye vi mennesker er villige til å ofre for den store kjærligheten. Handlingen utspiller seg i 1800-tallets Russland. Vakre og sprudlende Anna Karenina (Knightley) har alt som hennes medsøstre kan drømme om. Hun er gift med Karenin (Jude Law), en høytstående embetsmann som hun har en sønn sammen med, og hennes sosiale status i St. Petersburg kunne nesten ikke vært høyere.

Alt er harmonisk, helt til hun mottar et et brev fra sin bror (Matthew Macfayden) som ber henne komme til Moskva. På togreisen dit blir hun kjent med den unge offiseren Vronsky (Aaaron Taylor-Johnson), og møtet slår gnister som ingen av dem klarer å ignorere.

Anna strever med å beholde fatningen når hun vender tilbake til St. Petersburg, men Vronsky nekter å gi slipp på henne og følger etter. De innleder en lidenskapelig affære, som skaper stor skandale i St. Petersburgs sositetskretser. Men velger Anna Karenina å forlate sin ektemann til fordel for den store kjærligheten, mister hun også sin sønn og sosial status.

 

Lengde: 2 t. 10 min.     Aldersgrense: 11 år


Svelgen kino - filmynskjer 07.03.2013

Vi treng innspel om kva filmar de ynskjer å sjå på Svelgen Kino.

Klikk på linken: ( filmforslag@gmail.com) og send inn forslag til filmar.

 

B.Didriksen


Ledig stilling som lærar og førskulelærar

 

 

 

Oppvekstsentra i Bremanger kommune har god kvalitet, men vi vil bli endå betre. Difor treng vi fleire nye pedagogar frå kommande skuleår.

Stilling med saksnr. 13/441

Du kan lese meir om stillinga under "stilling ledig" eller ved å følgje lenkja her.

Søknad skal sendast via vårt digitale søknadssenter:
www.bremanger.kommune.no/sjolvbetening

Søknadsfrist: 22.03.2013Ledig stilling Elkem Bremanger 07.03.2013

Ledig stilling som BHT-/ HMS-koordinator ved Elkem Bremanger. Sjå ledig stilling til venstre.

Laurdag 09.03 på Svelgen Hotell

Trubadur Torbjørn Gran

Torbjørn Gran har siden 2003 livnært seg av å reise rundt og oppfordre publikum til å synge for full hals, danse på bordene og la fornuften bli liggende hjemme i sofaen, foran tv`n. Med kassegitar, sang, hiv og hoi og rai rai, gjør han alt han kan for å få lokalet i høy stemning. En trubadur helt uten prinsipper som så langt det lar seg gjøre, spiller akkurat det publikum vil høre. Ja visst er Tore Tang blitt gammel og sliten, men sjelden synger den norske folkerøsta høyere enn når mr. Tang ljomer i lokalet! Trubadur Gran har en stor lidenskap for norsk rock, og spiller så mye norsk som publikum overhode kan tåle i løpet av en kveld. Med en godt, inngrodd trøndersk dialekt setter Torbjørn standarden for enhver trubadurjobb, eller, enhver dag for den del med mottoet : ”Livet e en fæst, skål!”
I tillegg til mye norsk musikk av artister som Dum Dum Boys, Postgirobygget og deLillos, spiller han låter av blant andre Oasis, The Beatles, U2, Neil Young og Springsteen.
Når han ikke reiser rundt med gitaren på ryggen og gjør trubadurjobber, spiller Torbjørn i bandene Kruttrøyk, Kokken Tor og Gran Prix.

Frå kl 22.00

Cover kr 130,-


Søndagsskule 10.03.13 08.03.2013

Velkommen til søndagsskule 10.03.13 kl. 11.00 i Svelgen kapell.

 

Ta med deg ein ven og kom!

 

Helsing Magni, Liv og IngridNyttar facebook:

Bremanger lensmannskontor varslar om kontroll 07.03.2013

Bremanger Lensmannskontor melder om fartskontroll på Facebook:

"For kort tid siden hadde lensmannskontoret laserkontroll på FV 614 ved Kjelkenes. Det ble ved denne kontrollen beslaglagt ett førerkort ,og 15 bilførere fikk forenkla forelegg for å ha kjørt for fort. Vi varsla etter denne kontrollen om at vi ville holde flere kontroller i nær framtid. I dag var vi på nytt på plass med laser på Ytrehus,sammen med UP. Også idag ble en billist fotgjenger etter å ha blitt målt med laser i 89 km.t. Seks førere fikk forelegg, høyeste hastighet her ble målt til 83 km.t. For denne overtredelser må vedkommende ut med Kr 6.500 ,- til statskassa. Vi vil informere om at det vil bli avholdt flere kontroller i kommunen utover våren".


Åpnar mandag 11. mars! 07.03.2013

 

 

 

 

 ELKEMKOPPAR I FEBRUAR – 2 TIL LIV OG 1 TIL ANDREJ 07.03.2013

I februar kan vi gratulere Liv Sigdestad Brekke med to Elkem-koppar. Ho vann koppen på Gulebrystet (nr.29) og på Sandsegga (nr.229). Andrej Portha vann koppen i Risevatnet 3,5 km (nr. 831).Gratulerer også til han. I mars kan du vinne Elkem-kopp på trimpostane i Risevatnet 3,5 km, på Moldahytta og på Sandsegga, i april skal vi trekke på Gulebrystet, Moldahytta og Risevatnet 3,5. Keipen turlag har som før trimpostar på fylgjande stadar: Jakthytta på Ytrehus, Moldahytta, Gulebrystet, Risevatnet 3,5 km, Risevatnet Vasskaret, Knekkevatn ( på doen das Idyll) Ivervatn (veggen bak naustet) Sandsegga og Omvendeskaret (på Nesbø). Ta ein tur i det fine vårveret !! Viss du er i tvil om veien / stien til postane kan du kontakte Sissel på telefon 91102654.
KEIPEN TURLAG
FJELLTRIMMEN


FERIEVIKARAR I BREMANGER KOMMUNE

VIL DU SØKJE SOMMARJOBB I BREMANGER ?

PLEIE- OG OMSORGSSEKTOREN

Det vert søkt etter personar som er under utdanning innan helse- og sosialfag, men og andre positive og arbeidsglade søkjarar er velkomne.

Fleire av avdelingane er også interessert i å komme i kontakt med personar som kan ta på seg å jobbe i helgar gjennom heile året. TA KONTAKT !

I Open omsorg treng vi vikarar i heimesjukepleien og heimehjelp både i heimane og i bukollektiva Haugetun og Klokkartunet. Ved Bremanger sjukeheim og Svelgen bu- og servicesenter treng vi flest vikarar til å i vareta daglege funksjonar og pleie av bebuarane våre. Vi treng også vikar i reinhald, kjøkken og vaskeri. Det er ønskjeleg at vikarar til heimehjelp og for arbeid med menneske med nedsett funksjonsevne både i Kalvåg, Svelgen og Bremanger har førarkort og gjerne disponerer eigen bil.

Søknadsfrist er: 08.03.13

Les meir under "Stilling ledig" til venstre, eller på www.bremanger.kommune.no

Minner om at søknad skal sendast via vårt digitale søknadssenter: www.bremanger.kommune.no/sjolvbetening


Elkem Bremanger sentral i nyvinning 04.03.2013

Elkem Bremanger og Silgrain er sentrale i utvikinga av nye og forbedra batteri til el-bil.  Teknisk Ukeblad har stor reportasje om saka. Les meir her.

 

 

 

 

 


Operatørstilling ved Elkem Bremanger 04.03.2013

Elkem Bremanger har ledige stillingar som operatørar og vikarstillingar. Søknadsfrist 8. mars. Sjå Stilling ledig til venstre.Arkivoversikt
2001:  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2002:  Jan  Feb  Mars  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2003:  Jan  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2004:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2005:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2006:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2007:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2008:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2009:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2010:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2011:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2012:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2013:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2014:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2015:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2016:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2017:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2018:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2019:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2020:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2021:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Juli  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2022:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2023:  Jan  Feb  Mars  April  Mai  Juni  Aug  Sept  Okt  Nov  Des 
2024:  Jan  Feb  Mars  April